کلینیک پیوند : ۰۲۱۸۸۰۴۰۳۵۷

تحلیلی منصفانه از فیلم برادران لیلا بخش بازی روانی عیب جو و اگه واسه خاطر تو نبود؟ را تحلیل میکنم

تحلیلی منصفانه از فیلم برادران لیلا بخش بازی روانی عیب جو و اگه واسه خاطر تو نبود؟ را تحلیل میکنم

تحلیلی منصفانه از فیلم برادران لیلا بخش بازی روانی عیب جو و اگه واسه خاطر تو نبود؟ را تحلیل میکنم

  1. در این بخش ، بازی روانی بازی *عیب جو  و *اگه واسه خاطر تو نبود؟
  2. فیلم برادران لیلا با توجه به مواردی که به واقعیت خانواده ی  پدر سالار نزدیک هست ، ما میتوانیم یک سطح از بازی *عیب جو ، و بازی روانی *اگه واسه خاطر تو نبود را ببینیم  . که اتفاقاً این بازی روانی را در این خانواده ها بیشتر میتوان دید به طوری که میتوان گفت بازی روانی *اگه واسه خاطر تو نبود مخصوص افرادی   هست که به صورتی تحت سلطه و کنترل یک نفر قرار میگیرند که *ستمگر نامیده می شود و در این میان اشخاصی در خانواده بتوانند نقش *قربانی را به خوبی بازی کنند .

چه برای ما خوش بیاید چه نیاید

این گونه بازی در این خانواده ها شکل میگیرد . به آدم ها اجازه سلطه گری داده می شود و در نتیجه قربانی ها میتوانند شروع به بازی کنند و به دنبال *نجات دهنده حرکت کنند و همه اعضای خانواده در یک هجمه از احساسات تخریبی قرارمیگیرند در نوع درجه یک بازی : این بازی میتوان به بخشی که لیلا در خانواده شروع به شماتت پدر میکند اشاره کرد (در محیط منزل ) .

در بخش درجه دوم بازی  : میتوانیم شکل بزرگتری از این فشار و احساس تخریبی مثل خشم و توهین را به صورت زد وخورد (دعوا در بیرون محیط منزل ) ببینیم .

اعضای خانواده نه به خاطر احترام و به رسمیت شناختن بزرگ دیگری ( پدر خانواده ) بلکه به خاطر میزان ترس از روبرو شدن با خود تحقیر شده شان به این خانواده پایبند بوده و همه به بالانس نگه داشتن این تفکر به این سبک از زندگی دامن زده اند . چون سود روانی که از بازی ایجاد میشود بهرمند شوند (بازی در بخش نا آگاه روان شکل میگیرد ) بطوری که فرزندان این خانواده مستقل و کارآمد برای زندگی خودشان نیستن ، همه با نوعی ترس که حاضر به رو به رو  شدن با آن نیستن دست و پنجه نرم کرده ، حس حقارت و ترس برایشان به نوعی  آشنا است که حاضر به از دست دادن آن نیستن و حتی برای کسی که *ناجی آنها میشود نیز همان روند را ادامه میدهند . با این بازی روانی  نه ترس نه حقارت و نه مسئولیت پذیری  افراد آشکار میشود  . تمام تقصیر ها به آن سلطه گری که به خاطر او است که همه

دچار بد بختی هستند واگذار شده در بازیِ روانی هر کسی سهم خود را از آن بازی دارد ولی نکته آن ، نداشتن و بر عهده نگرفتن مسئولیت است ، و این مو ضوع  بیننده را گیج میکند  که چه کسی  مقصر است ؟ ! پس هر بیننده ای  میتواند با یک نقش در آن بازی ، هم ذات پنداری کند

یادمان باشد هر بازی دو طرف دارد یک طرف در یک نقش ( ناجی ) دیگری در نقش  (قربانی ) و یا ( ستمگر ) ایفای نقش میکنند .

( برای بازی * عیب جو مقاله ای دیگر منتشر خواهد شد )

برای هر بازی تز و آنتی تزی وجود دارد که در کلاس آموزشی میتوانید بیشتر یاد بگیرید  .

«بازیهای روانی مثل سناریو در بخش

نا آگاه روان ما شکل گرفته و در زندگی اجرا میشوند »

اشتراک گذاری این مقاله

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.